Badmintonturnering!Badminton Tournament!


Hej allihopa, nu är det äntligen dags för ett nytt evenemang! :)

Vi arrangerar en badmintonturnering tillsammans med ISC den 6 december i Gräsvikshallen. Det kommer att vara en doubles-turnering där ni kan registrera er antingen som par eller som ensam spelare, och ni kommer då att paras ihop med en annan slumpmässig spelare.

Avgiften för deltagande är 20kr per spelare och betalas på plats innan turneringen börjar och ni kan klicka här för att registrera er. Det finns ett begränsat antal platser för att vi ska kunna hålla turneringen på en dag, så vänta inte tills sista minuten innan ni registrerar er.

Som vanligt kommer det naturligtvis att finnas fina priser till vinnaren, tvåan och semifinalisterna. :)

Vi hoppas på att få se många spelare där!
/ KIDS & ISC

Hey everyone, it’s finally time for another sports event! :)

We’re arranging a badminton tournament together with ISC on the 6th of December in Gräsvikshallen. It’s going to be a doubles tournament where you can sign up either as a pair or alone, in which case you’ll be randomly paired up with another player!

The entry fee is 20 SEK per player, to be paid on location on the 6th, and you can click here to sign up. There is a limit to the number of participants we can take to be able to fit the tournament in one day, so don’t wait until the last minute to sign up.

As usual there will be fine prizes for the winner, runner-up and semifinalists. :)

Hope to see a lot of players there!
/ KIDS & ISC