Hoppa till innehåll

Om oss

Respekt Glädje Gemenskap

KIDS är en del av Blekinge studentkår och har som syfte att bedriva idrotts-och sportrelaterad verksamhet och tävlingar vid BTH i Karlskrona. Sektionen består av studenter för studenter. 

FAQ

Most frequent questions and answers

Ja, det krävs att du är medlem i Blekinge studentkår för att vara med på våra events. Du får dock testa 2 gånger innan vi kräver ett medlemskap.

Du kan läsa och bli medlem här https://bthstudent.se/medlemskap/

Genom att vara medlem i Blekinge studentkår blir du olycksrisk försäkrad genom Sveriges akademiska idrottsförbund mer om försäkringen kan du läsa här

Ombyte, vattenflaska och inneskor utan svart sula är det du behöver ha med dig. Till de sporter som kräver utrustning har vi en del att låna ut.

Historia

Karlskronastudenternas idrottssällskap, KIDS, startades 1993 och är en av de äldsta föreningarna kopplade till Blekinge Tekniska Högskola, BTH.  Vi anordnar sportaktiviteter för kårens medlemmar. Alla är välkomna proffs som amatör!

Aktuellt

Idag anordnar aktiviteter fyra gånger i veckan. Alla studenter på Blekinge Tekniska Högskola är välkomna att bli medlemmar och delta på våra evenemang. Vill du vet mer om hur vår styrelse arbetar eller se mötes protokoll kan du hitta det här

Vision

Vår vision är att alla oavsett kön, ålder, nationalitet eller nivå ska kunna vara med och träffa en ny gemenskap med sport som förenat intresse. 

Styrelsen

Ordförande

Mattias Nyman

 

 

 

Vice Ordförande

André Varga

Ekonomiansvarig

Yohannes Zemichael 

Sekreterare

Othilda Ahlrot

 

Kommunikations-ansvarig

Johanna Wirebro

PR-ansvarig

Emilia Heiderup

Evenemangs-ansvarig

Sophie Cook

Vill du engagera dig mer i KIDS? 

Hos oss kan du engagera dig som ledare till våra aktiviteter. Eller varför inte nominera dig till nästa års styrelse

Kontakta oss om du är intresserad!